اخبار

اجلاس اتحادیه اقتصادی اوراسیا به میزبانی ارمنستان در شهر ایروان این کشور برگزار گردید

در هفته‌ای که گذشت، روزهای نهم و دهم مهرماه مطابق با سی‌ام سپتامبر و یکم اکتبر، اجلاس اتحادیه اقتصادی اوراسیا به میزبانی ارمنستان در شهر ایروان این کشور برگزار گردید. ایران امسال مهمان ویژه‌ی این اجلاس بوده و بهمین جهت در راستای تقویت روابط تجاری برنامه‌ای با عنوان «گفتگوی تجاری ایران- اتحادیه اقتصادی اوراسیا» درنظر گرفته شده بود.
در چارچوب این برنامه سه میزگرد در زمینه های کشاورزی، صنعت و حمل و نقل، و ابزارهای تشویق سرمایه‌گذاری برگزار شد.
میزگرد ابزارهای تشویق سرمایه گذاری یکی از این میزگردها بود که با حضور سخنرانان مختلفی از کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و ایران صورت پذیرفت.

محورهای کلی این میزگرد دو ساعته که در روز سی‌ام سپتامبر مصادف با نهم مهرماه در محل برگزاری اجلاس اتحادیه اقتصادی اوراسیا انجام شد، عبارت بود از مسائل توسعه روابط تجاری و اقتصادی اتحادیه و ایران، تشکیل زیرساخت‌های مالی و بانکی، مناطق ویژه اقتصادی برای سرمایه‌گذاران، برخی جنبه‌های مالی اسلامی به عنوان محرک برای توسعه همکاری‌های بین المللی، مسائل جاری تامین مالی و توسعه فناوری شرکت‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های حمل و نقل.
سخنرانان میزگرد ابزارهای تشویق سرمایه گذاری عبارت بودند از؛ شخصیت‌های دولتی ‌و نمایندگان شرکت‌های خصوصی از کشورهای عضو اتحادیه و همچنین ایران، که اسامی و سمت ایشان در زیر آمده است:
آنا دونچنکو، نماینده تجاری فدراسیون روسیه در جمهوری ارمنستان
ویکتور فوکین، مدیراجرایی اتحادیه صنعت‌گران و کارآفرینان ولگاگراد
خاچاطور ماروزیان، رئیس انجمن بین المللی وکلا و روانشناسان،
آرون چیلینگاریان، شریک و رئیس اداره مالیات و حقوقی، عضو شورای اتحادیه صنعت گران و کارآفرینان، دیمیتری روژکوف، رئیس اداره منطقه آزاد اقتصادی «گرودنواینوست» Grodnoinvest،تاتف آوسیتیان، از بنیانگذاران باشگاه تجاری شرکا Partners Business Club،اناستازیا ماسلنیکووا.لوران اکوبیان٫ویچسلاو شوپتنکو. معاون رئیس دانشگاه دستاوردهای مردمی و خدمات دولتی تحت نظر ریاست جمهوری روسیه
از طرف ایران حسن فروزان‌فرد، عضو مجمع اتاق بازرگانی صنایع و معادن تهران و رئیس کمیته حکمرانی سازمانی این نهاد و همچنین علیرضا جعفری، رییس مرکز تجاری ایران در بلاروس به ایراد سخنرانی پرداختند.
سخنرانی علیرضا جعفری به توصیف وضعیت اقتصادی موجود و پتانسیل‌های بالای همکاری تجاری ایران و کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا پرداخت و سپس پیشنهاداتی در راستای توسعه روابط اقتصادی فی مابین مطرح کرد. ایده‌ای که در بنیان گفته‌های علیرضا جعفری وجود داشت، عبارت بود از راه اندازی سیستم‌های تجارت و سرمایه‌گذاری تهاتری در حوزه‌های کالا و خدمات فنی مهندسی بین کشورهای اتحادیه اوراسیا و ایران. او همچنین تاکید کرد، که کشورها می‌توانند بدین وسیله نقاط ضعف یکدیگر را پوشش دهند و نقاط قوت خود را تقویت کرده و با اتحادی همه‌جانبه از جهانی تک قطبی به سوی جهانی چندقطبی و مبتنی بر اصل برابری و پیشرفت همگانی حرکت کنند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *